Reclame Google in postari WordPress

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
9 ani în urmă
4
Reclame Google in postari WordPress

WordPress, un script uimitor pentru bloggeri si nu doar atat. Spun asta pentru ca WordPress este mai mult decat o platforma de blog, este un CMS (Content Management System) complet ce poate face orice gen de site. Dar chiar daca toti bloggeri (acum ma refer la toti cei ce scriu articole pe un site) trebuie sa scoata ceva din asta si ce sursa de venituri mai sigura decat Google Adsense exista?

Integrarea reclamenlor Google Adsense in tema ta WordPress si afisarea lor in interiorul articolelor se poate face editand fisierul single.php al temei folosite. Chiar daca aceasta este o metoda ce functioneaza perfet tot are anumite limitari. Cum ar fii sa poti pune reclame oriunde vrei tu in interiorul postarii? Cum ar fii sa ai 2 reclame intr-o postare si 3 in alta? In acest articol iti voi raspunde acestor intrebari!

Te voi invata sa pui reclame Google (exact, orice tip de reclama) oriunde vrei printr-un simplu cod wordpress (shortcode).

Toate functiile scrise mai jos vor fi scrise in fisierul functions.php al temei tale, iar daca nu ai unul creeaza unul si scrie codul de mai jos in el:

[cc name=”gadsiwsc”]

Nu uita sa schimbi google_ad_client si google_ad_slot cu cele primite de tine in contul Adsense.

Acum poti folosi codul [adsense] intr-un articol sau intr-o pagina pentru a afisa reclama specificada de google_ad_slot din functia de mai sus. Dar acest cod nu este chiar atat de flexibil cum ar trebuii, nu? Hai sa mai lucram la el pana cand putem pune orice tip de reclama dorim.

[cc name=”gadsiwsc2″]

Se poate observa 3 parametrii noi: slot, width si height. Daca pui codul [adsense] acum intr-o postare vei avea o reclama de 250x250px cu id=”0000000000″.

Pentru o anumita reclama foloseste acest cod (evident schimbi valorile cu cele necesare tie):

[cc name=”gadsiwsc3″]

Asta este tot, sper ca ai inteles si daca ai vre-o problema nu ezita sa imi lasi un comentariu si voi incerca sa te ajut!

Avem un cod de conduita.
Mihai # cu 6 ani în urmă
Cum pot pune un banner/reclama eMag intr-un widget WP. Bunaoara am asa ceva: il pun in widget/text?nimic. Totul e la fel. Nu e recunoscut. Ce ar trebui sa fac. Am inteles ca WP nu accepta asa ceva. Asa e? Nu sunt foarte avansat in cod. Multumesc.
Mihai # cu 6 ani în urmă
Nu stiu cum arata si se comporta codul de la reclamele eMag pentru ca nu am avut niciodata, dar cred ca daca pui codul in fisierele temei pe care o folosesti nu ar trebuii sa ai probleme. Meniul din stanga/dreapta al temelor wordpress este pus in fisierul sidebar.php al acesteia, single.php este fisierul care afiseaza continutul complet al unui articol, iar page.php este fisierul ce afiseaza continutul paginilor.
Mihai # cu 6 ani în urmă
E clar. Am incercat si am pus un cod aici in primul post dupa cele 2 puncte. A disparut. Chiar ca incepe sa imi para rau ca nu am ales alta platforma?.
Mihai # cu 6 ani în urmă
Codurile sunt scoase din comentarii automat pentru a impiedica orice tentativa de hacking. Daca vrei sa apara o reclama dupa continutul unui articol poti pune codul de la eMag dupa functia : the_content din fisierul single.php, in sidebar.php functia dynamic_sidebar afiseaza widgeturile, deci poti pune codul reclamei ori inaintea ei ori dupa ea, iar in page.php este tot functia wp_content.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.