Almanach

Almanach-ul nostru contine o serie de tutoriale esentiale pentru a incepe sa inveti programare. Majoritatea tutorialelor pornesc de la premiza ca cititorul este la inceput de drum si incearca sa il invete lucrurile de baza pentru a putea intra in aceasta lume.

Aceasta serie de tutoriale HTML au fost scrise pentru a ajuta incepatorii sa inteleaga sintaxa HTML.

O serie de tutoriale PHP scrise pentru incepatori. Aceste articole incep de la instalarea si configurarea mediului de lucru pana la programare orientata pe obiecte.

In aceasta serie de tutoriale vei invata bazele SQL-ului, sintaxa, tipurile de date si operatii simple precum selectia, insertia, modificarea si stergerea datelor dintr-o baza de date.

O serie de articole despre SASS si SCSS, de la instalare si configurarea mediului de lucru pana la Mostenire si Mixin-uri.

Aceasta serie este despre Python, scrisa in mod special pentru incepatori si oferita gratuit.

In aceasta serie de articole vorbesc despre Polymer si cum il putem folosi pentru a crea elemente custom.

In aceasta serie de tutoriale am sa va prezint cateva tehnici SEO pentru a va imbunatati vizibilitatea in SERP pentur diverse motoare de cautare, dar am sa ma concentrez pe cele mai importante (Google, Yahoo si Bing).

Aceasta serie de tutoriale are ca scop explicarea pe intelesul tuturor a Twitter Bootstrap, care este cel mai popular framework front-end ce ajuta la dezvoltarea rapida si fara prea multa greutate a dezvoltarii.

Gulp este un task runner ce ne ajuta sa automatizam anumitoe procese precum compilarea fisierelor sass, scss, less, refresh paginii dupa ce salvam fisierul, minificare si concatenare fisiere, etc

O serie de tutoriale despre cum putem face o extensie de Google Chrome.