MoboRobo iti permite sa-ti controlezi dispozitivele Android si iOS de pe PC

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
7 ani în urmă
1
MoboRobo iti permite sa-ti controlezi dispozitivele Android si iOS de pe PC

De cand Smartphone-urile si Tabletele au devenit gadget-uri ce nu ne lipsesc din mana nici macar o zi este important sa ne organizam intr-un mod cat mai bun informatiile si sa avem mereu cate un back-up. Cand discutam de dispozitivele iOS ne putem gandi ca deja avem un content manager, iTunes, cu care putem organiza toate aplicatiile, fisierele, si asa mai departe, dar cand discutam de Android nu avem nici-o aplicatie de management al informatiilor instalata in mod default.

Bineinteles ca exista companii precum Samsung, HTML,etc care au propriile aplicatii de management al informatiilor si cu siguranta gasim o multime de asemenea aplicatii la o simpla cautare pe Google.

Moborovo este o asemenea aplicatie pentru Windows si ne permite sa ne accesam si sa ne organizam informatiile de pe dispozitivele Android si iOS dintr-un singur loc, de pe PC.

In loc sa va tot spun cat de grozava este aceasta aplicatie hai mai bine sa va povestesc putin ce poate sa faca.

Descarcati aplicatia (Link-ul este la sfarsitul articolului), instalati-o si apoi va va aparea fereastra de mai sus. Nu trebuie sa va faceti griji de compatibilitate pentru ca MoboRobo suporta orice telefon/tableta cu Android si orice iPhone, iPod si iPad. Prima data trebuie sa va conecta-ti dispozitivul printr-o conexiune USB. O data ce conexiunea a fost stabilita aplicatia va copia automat toate informatiile despre dispozitiv (model, versiune firmware, etc). De asemenea o sa va puteti accesa contactele, mesajele, aplicatiile, etc.

Aplicatia poate fi conectata la dispozitiv fie prin USB fie prin WiFi cand discutam de Android, dar cu dispozitivele iOS trebuie sa ne conectam prin USB pentru ca acestea nu ne permit o conexiune WiFi cu MoboRobo.In meniul de sus aveti 7 optiuni de management al dispozitivului.

Se poate observa un buton mai mic, langa optiunea FileManager de pe pagina principala ce va permite sa schimbati zona de lucru de pe memoria interna pe SD Card si invers. Daca aveti mai mutle dispozitive (telefoane, tablete) nu trebuie sa le conectati pe rand, le puteti conecta simultan si mai apoi puteti folosi optiunea Switch Device de pe pagina principala a aplicatiei. Pentru a va conecta telefonul/tableta cu Android prin WiFi va trebuii sa descarcti  aplicatia din market. Avand in vedere ca dispozitivele iOS nu suporta transferul direct de fisiere ve-ti putea doar sa vedeti fisierele si sa le faceti un back-up, insa in Android puteti muta, sterge sau transfera informatiile intre PC si dispozitiv.

De asemene aputeti folosi un clipboard comun intre PC si dispozitivul mobil.

Astept sa-mi spune-ti in comentarii ce parere aveti despre aceasta aplicatie care mie imi place tare mult.

Download Moborobo pentru Windows

Avem un cod de conduita.
Dan # cu 6 ani în urmă
O sa-l incerc chiar in seara aceasta, mi se pare foarte tare. Bine, o sa incerc doar cu Android, nu am iPhone si nici vreun device cu Windows. Revin cu pareri.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.