Magazin online din WordPress

Magazinele online au devenit foarte populare in ultima perioada. Multora dintre noi ne palce sa facem cumparaturi online (inclusiv mie) pentru ca este mai usor. Daca deja ai un blog si vrei si un magazin online ai nevoie de un plugin de tip cos de cumparaturi.

Mai jos am intocmit o lista cu unele dintre cele mai populare pluginuri de tip cos de cumparaturi, majoritatea gratuite, dar si cateva premium.

WP e-Commerce

Acesta este un plugin gratuit!

Iti transforma site-ul / blogul intr-un magazin online usor de folosit. Este foarte popular, atungand 2 milioane de descarcari. Este usor de instalat, usor de modificat si optimizat pentru motoarele de cautare.Vine cu Payment Gateways preinstalat, iar forumul de suport este foarte activ.

WP Simple Paypal Shopping Cart Plugin

Acesta este un plugin gratuit!

Un plugin simplu si gratuit ce iti permite sa ai un buton “Adauga in Cos” pe orice pagina/articol. Este un plugin simplu cu foarte putine optiuni de configurare. Vine cu PayPal sandbox si permite teste facute pe acesta.

Ready Ecommerce WordPress Plugin

Acesta este un plugin gratuit!

Un plugin foarte simplu de instalat si configurat, vine cu optiuni pentru transport si taxele aferente alaturi de un proces pas cu pas de cumparare.

WooCommerce

Acesta este un plugin gratuit!

Acest plugin are o multime de caracteristici noi ce aduc diverse metode de plata, optiuni pentru transport si taxele aferente. Poti monitoriza vanzarile, stocul, performanta, statisticile, s.a.m.d. Un plugin ce aduce atat flexibilitate cat si stabilitate.

Shopp Plugin

Acesta este un plugin platit!

Un plugin puternic ce iti permite sa iti modifici catalogul dupa cum doresti, permite procesarea comezilor, livrarea si plata, dar in acelasi timp este foarte usor modificabil, securizat si stabil.

Jigoshop Plugin

Acesta este un plugin gratuit!

Un plugin puternic cu o multime de optiuni de configurare, dar in acelasi timp cu o performanta uimitoare. Poti edita stocul, poti primii rapoarte detaliate, optiuni pentru livrare si plata, s.a.m.d.

Cart66

Acesta este un plugin platit!

Un plugin ce permite vanzarea obiectelor fizice, digitale, video, audio, abonare, s.a.m.d. Permite adaugarea oricarui produs/serviciu pe orice pagina/articol de pe blog. Vine cu Amazon S3 integrat ce ajuta la livrarea produselor digitale.

Avem un cod de conduita.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.