Instrumenete pentru dezvoltatorii Front-End

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
9 ani în urmă
1
Instrumenete pentru dezvoltatorii Front-End

In acest articol mi-am propus sa intocmesc o lista de instrumente ce pot fi folosite de dezvoltatorii front-end pentru ai ajuta sa isi termine treaba mai rapid. Nu stiu ce sa mai scriu aici, asa ca am sa incep sa enumar aceste instrumente si am sa vorbesc cate putin despre fiecare.

CSS Menu Maker

Acest instrument poate genera online HTML si CSS pentru meniuri ce functioneaza in majoritatea browserelor. Va pune la dispozitie cateva optiuni interesante, inclusiv cateva versiuni animate de CSS3. Poti edita codul meniului direct pe site si apoi poti descarca fisierele in format .zip

Pure CSS3 On/Off Flipswitch

Butoane On/Off generate cu CSS3. Sunt animate, si pot fi asemanatoare cu cele din interfata iOS, Android sau Windows 8. Codul este generat din mers si permite testarea si modificarea dupa cerintele tale.

CSS3 Multi Column

Personal, imi plac acest gen de unelte. Acest script genereaza codul CSS3 pentru continutul afisat pe mai multe coloane. Nu mai ai nevoie de nici-o librarie in plus, de nimic…doar copiezi codul generat si ai terminat.

simpl

Acest site este foarte folositor atat pentru incepatori cat si pentru designerii experimentati ce cauta exemple simple de diverse optiuni front-end.

Img to CSS

La prima privire aceasta pare o unealta nefolositoare. Converteste o imagine in CSS , iar codul generat arata groaznic. Dar, este recomandat sa folosesti asta in Emailuri pentru a prevenind blocarea imaginilor.

Pageguide.js

Un script ce iti permite sa adaugi un ghid interactiv pe pagina ta sau o aplicatie interactiva.

The Toolbox

Si ultimul lucru din acest articol: Un site ce este defapt un “depozit” de coduri si scripturi aranjate pe categorii.

Asta a fost tot ce am avut de spus in acest articol, dar stii si tu un site sau un script ce s-ar potrivi in aceasta zona lasa-mi un comentariu cu el si eu am sa il adaug in lista.

In rest sunte-ti bineveniti sa lasati comentarii cu parerile voastre despre acestea si sa ne spune-ti voi ce folositi!

Avem un cod de conduita.
Cosmin # cu 6 ani în urmă
Nu am nici cea mai vaga idee in cat timp voi cunoaste macar 20% din ce ai scris aici. Orcum pentru cei care se pricep in asa ceva, este o treaba de nota 10.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.