Cum sincronizam orice folder din PC cu DropBox

Serviciile Cloud devin pe zi ce trece o parte importanta din viata oricarui tip de utilizator. Di n moment ce majoritatea oamenilor folosesc tot felul de dispozitive mobile (tablete, telefoane, etc) si PC-uri acasa avem nevoie de un serviciu ce ne permite sa ne accesam informatiile usor de oriune. DropBox este unuldintre cele mai populare servicii de tip Cloud, chiar daca ofera un spatiu de stocare destul de mic in comparatie cu alte servicii, vine cu destule optiuni si add-on-uri cu care sa compenseze. Boxifier este un asemenea add-on pentru DropBox ce ne permite sa sincronizam orice folder din PC cu contul de DropBox.

In mod normal, dupa ce instalati aplicatia DropBox pe Windows va fi creat un folder in This PC (My Computer in cazul versiunilor anterioare de windows), in sectiunea Favorite. Puteti copia fisierele in acel folder si ele vor fi sincronizate cu contul de DropBox. Putem sa facem acest lucru si fara sa mai copiem fisierele in acel fodler cu Boxifier. Aceasta este o aplicatie premium, dar vine si cu o perioada trial. O data ce ai instalat aplicatia iti va fi ceruta adresa de email pentru a iti fi trimisa o licenta gratuita.

Vei primi un cod pe email cu care iti poti activa contul. O data activat contul iti va fi afisata o fereastra ca in imaginea de mai sus. Tot dupa activare ai sa observi o noua optiuni in meniul contextual (clkick dreapta) – Boxifier – Syns with Dropbox. Atunci cand doresti sa sincronizezi un folder cu contul de dropbox va trebuii doar sa dai click dreapta pe el si sa apesi pe optiunea din meiul contextual si folderul va fi sincronizat automat.

Daca doresti sa-l folosesti in scopuri business sau sa-l folosesti cu un NAS (Network Shared Drives), va trebuii sa cumperi versiunea premium. Inca un lucru important, o data ce v-ati conectat la dropbox cu aplicatie aveti 30 de minute la dispozitie pentru a incerca toate optiunile premium. In acest mod puteti testat functiile premium si pe urma veti avea o parere completa formata despre aplicatie.

Download ↓

Avem un cod de conduita.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.