Cele mai populare pluginuri WordPress

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
9 ani în urmă
1
Cele mai populare pluginuri WordPress

WordPress este cunoscut ca fiind ce-a mai buna platforma de blogging dintr-un motiv, pentru ca iti permite sa construiesti bloguri, website-uri si aplicatii web puternice. Printre aspectele ce au facut aceasta platforma atat de cunoscuta se numara usurinta de utilizare si extensibilitatea. Si una dintre cele mai importante calitati ale sale, WordPress este Open Source, deci oricine poate modifica orice doreste.

Exista mai multe variante de a-ti dezvolta si mai multe site-ul. Ce-a mai buna cale este instalarea de pluginuri.

Dupa cum se poate citi in sectiunea de footer, acest site este creeat cu WordPress. Daca iti cauti un CMS (Content Management System) pentru unul din proiectele tale, iti recomand WordPress.

In acest grafic va sunt afisate Top 30 Cele Mai populare pliginuri pentru wordpress in materie de design, social media, SEO si multe alte domenii. Fiecare plugin este urmat de o descriere scurta alaturi de statistici.

Click pe imagine pentru a o marii!

This Infographic is Courtesy of ‘WP Templates‘ and Designed by Charts

Avem un cod de conduita.
Paul # cu 6 ani în urmă
Primele 3 plugin-uri sunt cele mai esentiale. Alea sunt musai sa nu lipseasca de pe un blog personal.
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.