9 pluginuri Dropbox pentru WordPress

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
8 ani în urmă
3
9 pluginuri Dropbox pentru WordPress

Accesul la mai multe fisiere importante de oriunde ai fi este important pentru persoanele care lucreaza pe mai multe dispozitive. Dropbox face depozitarea si folosirea fisierelor mai usoara, asta fiind motivul cresteri rapide a acestui serviciu. Dropbox a devenit atat de important pentru utilizatorii sai incat pluginurile wordpress au inceput sa apara de peste tot. Mai jos aveti o lista de pluginuri ce va ajuta sa va integrati dropbox in site-ul wordpress.

Dropbox CDN

Dropbox CDN iti permite sa folosesti folderul ‘Public’ din Dropbox pr post de Content Delivery Network (CDN). Uploadeza-ti CSS-ul temei, fisierele JavaScript si imaginilepe Dropbox si incarca-le direct de acolo. Acest lucru va reduce consumul de trafic (latime de banda) al serverului tau si site-ul se va incarca mai rapid.» Download Plugin

Dropbox Upload Form

Acest plugin iti permite sa folosesti un upload form cu ajutorul unui shortcode. Pentru a folosi acest plugin trebuie sa creezi o aplicatie pehttps://www.dropbox.com/developers/.Dupa asta, vizitatorii tai pot uploada fisiere pe un anumit cont Dropbox.» Download Plugin

WordPress backup pe Dropbox

Acest plugin dace un backup al fisierelor siteului si un dump SQL-ului si il uploadeaza pe Dropbox. Se poate crea si un backup automat.

» Download Plugin

Pressbox

Pluginul Pressbox adauga un tab nou in Media Uploader, un tab ce iti permite sa adaugi in pagina imagini si fisiere de pe Dropbox.

» Download Plugin

BackWPup

Acesta este un plugin ce face un backup al siteului si il incarca pe Dropbox, sau pe alte servicii, precum Amazon S3, RackSpaceCloud, s.a.m.d. Poate sa iti si verifice/repare baza de date.

» Download Plugin

Drop In Dropbox

Acest plugin iti permite sa uploadezi fisiere sau foldere (cu tot cu sub-foldere) in contul tau Dropbox.

» Download Plugin

SMEStorage Multi-Cloud WordPress Backup

Acesta este inca un plugin pentru backup, in special daca doresti sa faci mai multe backup-uri in mai multe locatii.Poti sa salvezi backup-ul pe oricare din cele 10 servicii incluse: S3, CloudFiles, MobileME, Gmail, Box.net sau DropBox.

» Download Plugin

ShowBox

Acest plugin iti permite sa afisezi imagini din folderul public din DropBox. Adauga o galerie DropBox in sidebarul siteului.

» Download Plugin

WP Time Machine

Acest plugin arhiveaza toate fisierele wordpress si le salveaza pe dropbox, Amazon S3 sau un host FTP.

» Download Plugin

Avem un cod de conduita.
Petre # cu 6 ani în urmă
Interesante toate dar Dropbox CDN chiar trebuie incercat.
Nicorici Alin # cu 6 ani în urmă
Am si eu nevoie de un astfel de plugin pentru blog, care crezi ca este cel mai bun?
Mihai # cu 6 ani în urmă
Nu am avut timp sa testez aceste plugin-uri, dar as vrea sa testez http://wordpress.org/plugins/dropbox-cdn/ si http://wordpress.org/plugins/wordpress-backup-to-dropbox/ Stiu ca Dropbox CDN nu a mai primit niciun update de mult timp, dar cred ca tot merita incercat…
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.