5 plugin-uri pentru a oprii inregistrarile Spam in WordPress

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
9 ani în urmă
3
5 plugin-uri pentru a oprii inregistrarile Spam in WordPress

Inregistrarile spam sunt una dintre marile probleme ale detiatoriilor de bloguri multi-autor create cu WordPress. Daca activezi sistemul de inregistrare pe blogul tau vei suferi de inregistrari spam masive.

De cateva zile lucrez la un forum pe platforma wordpress si am deschis sistemul de inregistrari si m-am trezit cu ~60 conturi spam peste noapte. Deci, m-am gandit ca ar trebuii sa gasesc o solutie problemei , iar acest articol este raspunsul evident ca am gasit-o.

1. Stop Spammer Registrations Plugin

Plugin-ul Stop Spammer Registrations Plugin verifica adresa IP, adresa e-mail si id-ul de utilizator oricui incearca sa se inregistreze, autentifice sau sa lase un comentariu. Verifica acestea in bazele de date: Stop Forum Spam, Project Honeypot, si BotScout.Pentru a folosi aceste baze de date  vei fi nevoit sa te inregistrezi pe acestea si sa iti iei cheia API gratuita.

2. Sabre

Sabre este acronimul pentru Simple Anti Bot Registration Engine. Este un set de masuri de protectie impotriva inregistrarilor spam. Sabre este un plugin flexibil ce permite inregistrarea utilizatorilor care se incadreaza in planul definit de tine.

3.Wang Guard

Verifica utilizatorii inregistrati cu serviciul WangGuard care este compatibil cu WordPress, WordPress MU, BuddyPress si bbPress 2.0.

WangGuard este gratuit pentru folosirea in scop personal , asta inseamna ca daca ai ai mai putin de 500 de inregistrari pe zi este gratuit.

4. User Spam Remover

User Spam Remover  este un plugin ce sterge automat conturile spam si conturile ce nu au mai fost folosite pe o  perioada mare, in plus blocheaza si e-mailurile trimise catre administratoratunci cand un utilizator nou se inregistreaza.

5. SI Captcha Anti-Spam

Acest plugin adauga functii captcha anti-spam pentru sectiunile ce contin formulare, sectiunea de comentarii, inregistrare, parola pierdita, autentificare, s.a.m.d. Pentru a se inregistra sau pentru a lasa un comentariu utilizatorii vor fi nevoiti sa scrie un cod de securitate.

Avem un cod de conduita.
Bogdan # cu 6 ani în urmă
Nu cred ca nu ai mentionat ?Akismet? :).
Bogdan # cu 6 ani în urmă
Ah, stai, e vorba de inregistrari. Eu nu prea ii bag in seama? Ii las sa se inregistreze, iar daca fac ceva murdar, ii radiez, simplu :).
D-Petre # cu 6 ani în urmă
Eu la cateva zile ii sterg manual ? dar n-am atat de multi :)
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.