4 extensii Google Chrome pe care trebuie sa le ai

Stefanescu Mihai Stefanescu Mihai
iNoob
9 ani în urmă
6
4 extensii Google Chrome pe care trebuie sa le ai

Atat programatorii cat si designerii trebuie sa faca de multe ori lucruri repetitive,capturi de imagine, oprirea afisarii imaginilor sau a javascriptului, sa verifice backlink-urile, rank-ul si asa mai departe. Din fericire, cu aceste 4 extenesii Google Chrome vei putea face toate acestea fara prea mult efort sau timp pierdut pentru a-ti creste productivitatea.

Awesome Screenshot: Capture & Annotate

Dupa cum spune si numele, aceasta extensie face mult mai mult decat capturi de imagine. Poate captura imaginea in trei moduri: zona vizibila, toata pagina sau zona selectata.In plus, ne permite decuparea imaginii, adaugarea de note personale , blurarea zonelor ce nu trebuiesc afisate, dar cel mai important este ca vine cu functia Undo.

Pendule

O extensie esentiala pentru dezvoltatorii de aplicatii web. Iata o lista de lucruri ce pot fi facute cu aceasta extensie:

  • Vezi codul CSS/Javascript cu syntax highlight (colorat)
  • Reincarca css-ul fara sa dai refresh
  • Dezactiveaza CSSul extern/intern/inline cu doar un click
  • Ascunde toate imaginile cu doar 1 click
  • Selecteaza culoarea si righla pentru masurarea dimensiuniii elementelor
  • Validare CSS/HTML

Resolution Test

Aceasta extensie permite testarea website-ului la toate rezolutiile des intalnite, dar si la rezolutii definite de utilizator.Cu aceasta aplicatie nu trebuie sa mai schimbi rezolutia monitorului pentru teste putand sa vizualizezi site-ul in orice rezolutie cu doar un lick.

 SEO for Chrome

Aceasta extensie poate afisa informatii precum pagerank, numarul de backlink-uri, statistici social media, trafic, s.a.m.d.

Asta este tot ce am avut de zis in acest articol, daca vreti sa mai adaugati ceva despre aceste plugin-uri sau sa ne aratati altele pe care le-am omis aveti mai jos rubrica de comentarii.

Avem un cod de conduita.
Stefan # cu 6 ani în urmă
Nu stiu despre celelalte dar Awesome Screenshot e chiar awesome.
D-Petre # cu 6 ani în urmă
Awesome Screenshot il folosesc iar SEO for Chrome pare interesant.
Costinel # cu 6 ani în urmă
Awesome Screenshot il folosesc pe Mozilla nici nu aveam ideie ca exista si pentru chrome.
GoldenSite # cu 6 ani în urmă
1. clear cashe – sterge cash de pe o pagina 2. seo site tools – pentru seo 3. rds bar – e in rusa dar iti arata cand a fost google pe site-ul tau si cate procente din site sunt in indexul principal din google 4. Color Picker – iti arata codul la culoare 5. measureIt – masori dimensiunile in px a unei imagini sau alceva Am mai multe vreti sa vi le spun pe toate?
Mihai # cu 6 ani în urmă
Da, poti sa le scrii pe toate, ca vizitatorii sa aiba de unde alege :) Eu folosesc Color Picker si Web Developer Toolbar pentru masuratori pe langa restul lucrurilor pe care le ofera.
GoldenSite # cu 6 ani în urmă
1. firebug – iti arata spatele la site 2. google tasks – adauga task-uri, nustiu cum e in romana 3. chrome notepad – adaugi notite si sunt sincronizate si cu alte dispzitive desktop 4. youtube feed – iti arata videoclipurile incarcate la canalele care esti abonat
Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.